avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prelungire abonament telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prelungire abonament telefon

Cat de legala este cerinta operatorului de telefonie de a ramane in retea 12/24 luni la schimbarea planului tarifar ?
Nu e nimic ilegal daca vi se ofera avantaje fata de abonamentul existent - minute mai multe, pret mai mic etc.
Este perfect legala, el nu face decat un marketing prin care va propune diferite avantaje pentru a va pastra client in reteaua respectiva. Este insa ilegal sa va prelungeasca contractul fara acordul dvs expres (scris sau inregistrat telefonic)
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract telefonie mobila guiualina guiualina Buna ziua! Am contract cu un operator de telefonie mobila de 12 ani, 2 numere pe acelasi contract. Acum doresc modificarea tipului de abonament cu unul mai ... (vezi toată discuția)
Modificare contract firma de telefonie mobila Vicktoras Vicktoras Buna dimineata tuturor! Am o problema cu un contract de telefonie mobila . In decembrie, pe 30 mi s-a terminat contractul si de buna credinta, desi eram in ... (vezi toată discuția)