avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... calcul concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

calcul concediu prenatal

Buna ziua,spuneti-mi va rog la un salariu brut de 810 lei/luna cat am sa primesc prenatal/postnatal.Mentionez ca acesta a fost salariu din ultimele 6 luni.Multumesc anticipat pentru raspuns,o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:05, 3 Noiembrie 2012
Cuantumul brut lunar al indemnizatiei de maternitate este de 85% din baza de calcul stabilita conform art. 10 din OUG nr.158/2005.

Baza de calcul a indemnizatiei de maternitate se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, pana la limita a 12 salarii minime brute pe tara lunar, pe baza carora se calculeaza contributia pentru concedii si indemnizatii.

Calculul indemnizatiei de maternitate
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal adina000 adina000 Cum se calculeaza concediul prenatal ? (vezi toată discuția)
Sotia are o intrerupere in activitate de cateva luni, cum poate beneficia de indemnizatie pentru ccc? ilie_adrian ilie_adrian sotia mea este gravida in 8 luni ar trebui sa nasca pe 18 ian 2012 am inteles ca nu poate intra in ccc pentru ca are o intrerupere de 5 luni pe cartea de munca ... (vezi toată discuția)
Postnatal patrascu ioana patrascu ioana am si eu o rugaminte cat se mai plateste un postnatal si cum se calculeaza multumesc=D> (vezi toată discuția)