avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... fac sau nu intampinare la citatie divort?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

fac sau nu intampinare la citatie divort?

buna ziua!am o nelamurire in ceea ce priveste citatia mea de divort>am intentat divort impreuna cu sotul ,cererea fiind semnata de amandoi,suntem amandoi de acord sa divortam,chiar si in privinta copilului si a pensiei alimentare ne-am inteles dar in citatia mea la divort scrie ,,PARAT" si in a sotului scrie RECLAMANT",iar mie mi se specifica sa fac intampinare.E nevoie de toate astea ,daca noi divortam de comun acord si am depus cererea de divort amandoi ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:10, 3 Noiembrie 2012
Daca cererea ati depus-o impreuna si este vorba despre un divort de comun acord atunci nu aveti la ce sa faceti intampinare.

Daca pana la termenul de judecata se schimba situatia, in sensul ca partile nu mai sunt de acord pe toate aspectele pe care le implica desfacerea casatoriei, atunci solicitati un nou termen pentru a preciza acea actiune sau a face intampinare, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta proces divort ro_red_rosu ro_red_rosu Eu si sotul meu divortam prin comun acord, suntem casatoriti de 10 ani, nu avem copii, avem prima infatisare pe 29 septembrie. Sotul este reclamant iar eu ... (vezi toată discuția)
Corectitudine citatie proces divort bontzi bontzi buna seara...va rog sa ma ajutati cu un raspuns. am primit citatia pentru procesul de divort intentat de sotul meu insa nu am semnat de primire...factorul ... (vezi toată discuția)
Cerere de divort alecsa21 alecsa21 poate sa imi arate cineva o cere de divort pe cale amiabila? trebuie sa fie redactata in biroul unui avocat, jurist, notar public? sunt in prag de ... (vezi toată discuția)