avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune de granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune de granituire

Buna sear imi poate spune cineva cat ar costa sa ma duc in judecata pt.actiune de granituire?multumesc
Veti avea de achitat taxa judiciara de timbru (19 lei, daca nu se revendica o portiune de teren, daca revendicati si ceva teren, timbrajul se calculeaza la valoarea portiunii de teren revendicate), probabil ca o expertiza topo (depinde de instanta - undeva intre 800 si 1600 lei), avocat (?) (trebuie sa discutati cu el/ea si nu exista un minim garantat), alte cheltuieli posibile, mai greu de estimat si care depind de locul procesului, durata, partea adversa etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrare actiune ce cuprinde revendicare si granituire noisette noisette sunt incepator si avem de formulat o cerere in instanta pentru o suprafata de teren. la primul capat de cerere vom cere revendicarea suprafetei si la al ... (vezi toată discuția)
Cadastru dragos64 dragos64 buna ziua! am cumparat in 1991 casa bunicilor si pe act nu am decat 250 mp.pentru ca atat permitea legea la vremea respectiva, ulterior am facut cerere la ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara neplatita in totalitate? TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si va rog sa ma ajutati Sunt apelant intr-un proces de granituire si la o cercetare mai atenta a dosarului ... (vezi toată discuția)