avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchisoare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchisoare cu suspendare

Buna seara am savirsit o delapidare procurorul a schimbat incadrarea la deosebit de grava de la 10-20 ani nu am reusit sa restitui din bani dar am colaborat cu anchetatorii nu am antecedente m-am autodenuntiat . Am vreo sansa sa primesc cu suspendare la aceasta incadrare?
Cel mai recent răspuns: avocat_penalist , utilizator 20:39, 4 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
va multiumesc pentru raspuns nu am avocat pentru ca nu imi permit dar am spus pocurorului ca expertul a gresit expertiza cu o suma de un miliard opt sute mii lei desi dupa expertiza am depus o contestatie la politie dar nu sa luat in calcul plingerea mea.Pot lua legatura acum cu acel expert sa il intreb daca a verificat toate actele pe care eu am cerut sa se verifice.
~ Conținut șters la cerere ~
Nu mergeti pe procedura de la art 320^1 daca nu sunteti de acord cu ceea ce s-a retinut in rechizitoriu deoarece prin aceasta procedura dvs. recunoasteti tot ce s-a scris in acel rechizitoriu. Luati-va urgent un avocat deoarece incadrarea este destul de grava, si stabiliti cu acesta o aparate buna.
Daca contestati prejudiciul nu aveti cum sa mergeti pe aplicarea art. 320 indice 1 CPP.
Daca nu ati fost trimis in judecata solicitati exectuarea unei contraexpertize.

Alte discuții în legătură

Oug195/2002 ContSters280428 ContSters280428 Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: X a consumat alcool si ulterior s-a urcat in auto. Politia l-a oprit la o distanta de 20metri. i-a luat probe ... (vezi toată discuția)
Art.320 ind.1 c.proc.pen. si circumstantele atenuante dacyan dacyan se poate retine odata cu art 16 din legea 143/2000 si art 75-76 cp (privind circumstante atenuante) si art 320 cpp ... va multumesc anticipat!!!! (vezi toată discuția)
Delapidare aledical aledical Buna seara am savirsit in perioada 2006-2009 o delapidare pe care am recunoscut o in 2010 deci m-am autodenuntiat firma a depus plingere penala am fost chemat ... (vezi toată discuția)