avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inchisoare cu suspendare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inchisoare cu suspendare

Buna seara am savirsit o delapidare procurorul a schimbat incadrarea la deosebit de grava de la 10-20 ani nu am reusit sa restitui din bani dar am colaborat cu anchetatorii nu am antecedente m-am autodenuntiat . Am vreo sansa sa primesc cu suspendare la aceasta incadrare?
Cel mai recent răspuns: avocat_penalist , utilizator 20:39, 4 Noiembrie 2012
Da, situatia este neclara.
Daca recunoasteti fapta si prejudiciul beneficiati de art 320 1 Cpp, iar daca contestati prejudiciul la judecata pierdeti beneficiul textului de lege.
Lamuriti-va cu avocatul din oficiu pt ca veti avea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare aledical aledical Buna seara am savirsit in perioada 2006-2009 o delapidare pe care am recunoscut o in 2010 deci m-am autodenuntiat firma a depus plingere penala am fost chemat ... (vezi toată discuția)
Expertiza delapidare gresita aledical aledical buna ziua este vorba de un dosar de delapidare la prima expertiza de si eu am cerut sa se verifice acea lista care o aveam eu de la firma la plecare expertul a ... (vezi toată discuția)
Incadrare kokobelo007 kokobelo007 buna ziua.am un amic care e inculpat intr un proces penal art 208 alin 1-art 209 alin 1 lit a si g,este la prima fapta nu are cazier care ar fi ... (vezi toată discuția)