avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumularea a doua indemnizatii de insotitor persoane cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumularea a doua indemnizatii de insotitor persoane cu handicap

Buna seara,
Sotia mea este momentan somer neasistat si urmeaza sa se angajeze ca asistent social ( insotitor pt. o persoana cu handicap ). Am doua intrebari :
1. Poate cumula doua indemnizatii de insotitor persoana cu handicap pentru doua persoane diferite ?
2. Cele doua indemnizatii se cumuleaza si in cartea de munca constituind avantaj la calcularea pensiei ?
Cel mai recent răspuns: valentin39 , utilizator 22:18, 27 Ianuarie 2015
Asa cum reiese din situatia expusa, sunt doar un om destul de incercat de vitregia sortii si n-am cerut decat o informatie de la oameni competenti - pentru a sti ce trebuie sa fac.
Au trecut niste zile bune d'atunci - si nimic!
Apoi am avut o nedumerire ''care e rostul acestui site?''
La asta, raspunsul a fost aproape instant - chiar cu litere bolduite!
Imi pare rau c-am fost prea insistent - dar sa stiti ca n-am vrut sa deranjez pe nimeni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul unei pensii de urmas a unei persoane cu grad de invaliditate ... Nela iordache Nela iordache Incazul unei pensii de urmas a unei persoane cu grad de invaliditate 1, nevazatoare si grad grav de handicap, cu insotitor, este normal ca ea sa aleaga intre ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap grav, doresc semnare contract de munca. rcristea67 rcristea67 Buna ziua, Sunt o persoana cu handicap grav, am o pensie de invaliditate, indemnizatie de insotitor si mai primesc si indemnizatea de incadrare in grad de ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)