Buna as dori sa vand un apartament pe care este pus sechestru asigurator de catre doua persoane la care am o datorie pe care nu o pot achita in momentul de fata.Am incercat sa ma inteleg cu ei sa ridice sechestrul pentru a vinde apartamentul si apoi sa le platesc datoria dar nu au vrut.Asa ca, cum as putea rezolva aceasta problema?
Atata timp cat exista dispusa de catre instanta de judecata masura sechestrului,care este notata la OCPI,legal nu puteti obtine extras de carte funciara favorabil,pe cale de consecinta nu puteti tranzactiona prin procedura legala apartamentul
Nu sunt in domeniu dar ca idee, daca gasiti cumparator pentru apartament platiti datoriile, se ridica sechestrul si apoi faceti actele. e o chestie de incredere a cumparatorului. Bafta. Am aceeasi problema, dar nu gasesc cumparator. Majoritatea nu au banii vor sa faca imprumut si pentru asta trebuie certificatul fiscal
Sechestru imobil
aliosagav
Buna seara. As avea si eu o intrebare .In ianuarie 2014 am cumparat un apartament cu contract de vanzare. cumparare , grevat de orice sarcina, deci totul in ... (vezi toată discuția)