avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Posibila sucesiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Posibila sucesiune?

Daca atunci cand esti an instanta si te judeci pe o parte din proprietate , cu vecinul, parintele decedeaza , sucesiunea nu se poate tine , si cele 6 luni trec cum se mai poate face sucesiunea , si daca pot scoate acte din primarie pana atunci ???#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 12:26, 4 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
irinu a scris:

...sucesiunea nu se poate tine si cele 6 luni trec cum se mai poate face sucesiunea...

Succesiunea se poate dezbate oricand, iar termenul de optiune succesorala este de 1 an (nu 6 luni).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre mostenire radud62 radud62 In acest an ambii parinti au decedat( aprilie 2012). A ramas o casa si terenul aferent. Suntem trei frati: doi locuiesc in alte localitati iar o sora ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire efuionut efuionut Situatia sta in felul urmator, Bunicii din partea tatalui meu, mama si tatal meu au decedat si tatal meu mai are o sora. Din totdeauna tatal meu si mama mea ... (vezi toată discuția)
Mostenire aaa123 aaa123 mai am un frate. parintii nostri au un apartament proprietatea lor personala. daca unul dintre ei decedeaza, este adevarat ca in maxim 6 luni trebuie sa ... (vezi toată discuția)