avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de comodat

Pot aduga o clauza intr-un contract de comodat prin care oblig firma (comodatar) sa plateasca toate cheltuielile spatiul respectiv (gazul, electricitatea, internetul, intretinerea) daca in acelasi imobil mai exista o alta firma care si ea are contract de comodat.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 14:32, 4 Noiembrie 2012
Puteti modifica ambele contracte in sensul ca fiecare dintre comodatari sa suporte proportional cu spatiul ocupat (camere) cheltuielile mentionate anterior.
Nu poate suporta doar unul dintre comodatari toate cheltuielile imobilului.
Cum pot cuatifica consumul de energie? Noua firma este de acord sa plateasca integral cheltuiele de intretinere a imobilului.
Vi s-a raspuns anterior: proportional cu spatiul ocupat. Adica detine 80% din totalul suprafetei spatiului, va plati 80% din valoarea totala a consumului de energie.
Chiar daca doreste sa plateasca integral toate cheltuielile imobilului, la un eventual control acestea vor fi taiate si limitate proportional cu spatiul ocupat iar diferenta se va regasi intr-un plus la impozit, penalizari, dobanzi, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contract de comodat alina851 alina851 Buna ziua, Am si eu o nelamurire: daca in contractul de comodat incheiat ca PFA, se specifica faptul ca trebuie sa suport \"cheltuielile de reparatie si ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat koeni koeni Am facut contract de comodat pentru sediul unui II. Daca nu este stipulat in contract ca comodatorul sa suporte cheltuielile de intretinere pot deduce ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat - prevederi Costica33 Costica33 Va multumesc anticipat pentru ajutor. Vreau sa fac un contract de comodat pentru firma mea si 1. am nevoie de fraza standard prin care pot stipula cat la ... (vezi toată discuția)