avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... politist cu probleme, pot fi declarat inapt?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

politist cu probleme, pot fi declarat inapt?

In urma unui accident inafara serviciului am suferit o cicatrice urita (hidoasa ) pe exteriorul antebratului. Oare pot fi clasat ca inapt pentru serviciul politienesc ?
Exista cale de aparare conform cu legile in vigoare ?
VA ROG DA-TI-MI UN SFAT PROFESIONAL !!!
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2009
ContSters77343, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters77343 , utilizator 16:11, 29 Ianuarie 2009
Acele cicatrice sunt de natura sa va afecteze munca? Presupun ca aveti certificat medical, ati fost testat din nou dupa accident? Daca tin doar de estetic mi se pare mi ca ar fi pura discriminare sa fiti clasat cum spuneti.
Da! Cred ca da ,sau au vrut sa scape de mine din serviciul unde lucram . Deci , asta s-a intimplat toamna asa ca toata iarna am fost protejat de uniforma . ,Cind sa trecut la tinuta de vara, a trebuit sa-mi informez superiorul . Noroc ca am reusit in timp util sa ma transfer la un alt serviciu ,pentru ca am fost amenintat cu clasarea pe motiv ca sunt inapt fizic pentru serviciul politienesc . Si asa a mai trecut o vara , cum necum , dar vine alta . Am citit eu cite ceva din legislatia muncii dar am nevoie de un sfat autorizat !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier in urma cu 4 ani... se mai poate face ceva? Andreinha Andreinha Buna ziua, Am o intrebare mai lunga.. sper sa reusesc sa explic cat mai concis problema.. In urma cu 4 ani, am avut un accident de masina pe A2... Eram in ... (vezi toată discuția)
Vine toamna? Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Vara a dat-o in Toamna Si ploile curg siroi. \"Vara, nu mai esti o Doamna Pentru noi!\" (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala ContSters380925 ContSters380925 Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu rugamintea de a avea amabilitatea de a-mi raspunde la unele intrebari legate de un accident rutier pe care l-am suferit ... (vezi toată discuția)