avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare datorie acoperis bloc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare datorie acoperis bloc

in urma cu 2 ani am reparat acoperisul pe bani mei cu acordul celorlanti proprietari unul dintre ei refuza sa imi dea bani , mai ii pot recupera mentionez ca am toate actele plus ca i am trimes o instiintare ca il voi da in judecata pe care a ignorat o multumesc
Cel mai recent răspuns: ovidiupreda , utilizator 16:18, 4 Noiembrie 2012
Daca detineti angajament individual,aveti posibilitatea sa actionati in instanta proprietarul care refuza achitarea sumei c/v reparatie executata in regie proprie
Daca nu detineti document prin care acesta sa se oblige la plata cotelor ce ii revin,este mai dificil,mai ales ca documentele justificative au drept beneficiar pe dvs
nu am acordul scris dar nu are obligatia fiecare proprietar la reparatiile blocului suntem proprietari am copie dupa citatia trimisa de un executor iar ceilanti proprietari au platit dupa ce le au primit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie locatari amana reparatia spatiului comun lumi11 lumi11 buna ziua, am un spatiu la parterul unui bloc, a carui terasa s-a deteriorat. l-am informat VERBAL pe presedintele de bloc si am solicitat reparatia ... (vezi toată discuția)
Cine plateste costurile legate de reparatia acoperisului pentru apartamentele situate la ultimul nivel busuioct busuioct In calitate de nou proprietar al unui apartament situat la ultimul nivel, am avut surpriza ca la preluarea sa de la vechiul proprietar sa constat ca tavanele ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli CHANEL CHANEL Un locatar a efectuat reparatii la acoperisul blocului deoarece ii ploua in apartament, plus a zugravit pe interior balconul sau afectat ,-are facturi ... (vezi toată discuția)