avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... inselaciune sau cadou?..
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

inselaciune sau cadou?..

buna ziua.
am o intrebare la care nu gasesc un raspuns concret.

exista multe forme de inselaciune penet.
am citit acum o sentinta,in care inculpatul a fost achitat,deoarece cel care a depus plangere a dat datele de buna voie inculpatului (cnp,cont bancar,parola,etc).astfel,inculpatul a scapat.

eu am patit altfel.am trimis un produs,si asteptam sa primesc altul in schimb,de la cel cu care m-am inteles.da nu am primit nimic.

militienii mi-au spus ca nu au ce sa faca,deoarece l-am trimis de buna voie.

va intreb pe voi.se poate face ceva,sau nu?
prejudiciul e de 260 ron.

va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters181220 , utilizator 11:54, 14 Noiembrie 2012
Domnii "militieni`` cum va place sa ii numiti, in mod tendentios, nu au gresit cu nimic. In fond este vorba despre un raport de natura civila, un contract consensual, in care una dintre parti nu si-a respectat obligatia (constand in transmiterea unui anumit bun). Daca in toate situatiile in care nu se respecta contractele (fie ca sunt incheiate in forma scrisa sau nu) ar formula plangere penala..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals și inselaciune Alinamarialoredana Alinamarialoredana Buna ziua!am la poliție un doasar in desfășurare unde am cal de inculpat pt inselaciune in forma continuata și fals sub semnătura privată in forma ... (vezi toată discuția)
Kilometraj masina fals Coakza Coakza Buna, Anul trecut am cumparat o masina care avea pe bord 94000 kilometri. Astazi am fost cu ea la service autorizat pentru o problema mica (credeam eu) si ... (vezi toată discuția)
Important!buna ziua! context: mutare in chirie intr-un apartament pe care ... Theodora Capris Theodora Capris Buna ziua! Context: Mutare in chirie intr-un apartament pe care nu l-am văzut, dar ne-a plăcut foarte mult din fotografii, direct de la proprietar. Am ... (vezi toată discuția)