avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Popriri
Discuție deschisă în Executare silită

Popriri

Buna dimineata,

Am primit un proces verbal de constatare- titlu executoriu nr. N, de la un executor judecatoresc. Din acest P.V. reiese :
1. debitorul;
2. suma totala;
3. creditorul;
4. si la urma este mentionat: "in temeiul art.371 indice 7 C.proc.civ, prezentul proces verbal constituie titlu executoriu pentru recuperarea sumelor mai sus aratate"
5. semnatura, stampila executor.

Debitorul V1 este persoana angajata la societatea A1.
Pe portalul instantelor am vazut ca pentru V1, terti popriti sunt: persoana fizica Y si societatea comerciala B1.
Procesul este perimat. Asa scrie pe portal.

Avand in vedere acestea, si faptul ca nu am primit o sentinta a instantei investita cu formula executorie, societatea A1 la care lucreaza V1 nefiind parte in acest proces, sunt obligata sa fac retineri salariale?! Intreb pentru ca salariatul mi-a pus in vedere ca daca ii fac poprire, va pleca si de la societatea aceasta.

Sa astept ca (,) creditorul sa se indrepte impotriva societatii?!

Multumesc

Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
Herra_, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cu executorul judecatoresc. ariss88 ariss88 Bunaziua. Intrebarea mea este daca executorul judecatoresc,atunci cand la punerea in executare debitorul este agresiv si se opune la executare si chiar mai ... (vezi toată discuția)
Instiintare retineri anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog, imi puteti spune in cazul cand un salariat are restante la o banca si firma primeste instiintare de retineri, este obligata sa faca ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu hotarare definitiva dar nu irevocabila ClaudiaN ClaudiaN Societatea poate pune poprire pe salariul angajatului in baza unui titlu executoriu (hotararea de fond in litigii de munca) daca acesta nu este si irevocabil? ... (vezi toată discuția)