avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe durata unui santier, este posibil?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe durata unui santier, este posibil?

Buna ziua,

Am o mica companie din domeniul construcțiilor si as dori sa pun o întrebare despre contractele de munca.

Avem o creștere de activitate pentru o perioada de câteva luni pentru ca avem un nou șantier si avem nevoie de a angaja trei muncitori dar numai pentru durata șantierului. Problema este ca nu sa știe exact cat va dura.

Este posibili de a face, cu acești trei muncitori, contracte de munca numai pentru durata șantierului?

Știu ca sa poate face contracte de munca pe durata determinata dar soluția aceasta nu mi se potrivește pentru ca nu știu precis durata șantierului.

Exista un astfel de contract de munca? Exista un model care il pot folosi?

Va mulțumesc pentru răspunsurile dumneavoastră.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 5 Noiembrie 2012
Puteti utiliza modelul-cadru al c.i.m. .. model gasiti aici
[ link extern ]
Multumesc pentru ajutor :thumbup:
freeelis a scris:n
nNu are cum sa se introduca asa ceva in c.i.m. .. ... incetarea c.i.m. la o data determinabilan

Nu cred ca am spus asa ceva...
Nu cred ca m-am referit la ceea ce ati postat dvs ... raspunsul era adresat celui care a initiat discutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca wolfache wolfache Buna ziua, imi puteti spune va rog daca este posibila modificarea contractului de munca din unul pe perioada nedeterminata cu unul pe perioada determinata de ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca lesko lesko In ce conditii conform legii se incheie CIM pe perioada determinata? (vezi toată discuția)
Durata cim neon butterflies neon butterflies pot incheia cip pe durata de 1 sau 2 luni? (vezi toată discuția)