avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... coruptie sexuala sau o simpla iubire?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

coruptie sexuala sau o simpla iubire?

Buna ziua, am si eu o mare problema cu care ma confrunt si nu stiu ce sa mai cred.
Nu de demult m-am indragostit de un baiat care are varsta de 15 ani si mama lui a aflat de relatia pe care am inceput-o,
Problema e ca acum ea ma ameninta ca imi va face plangere la politie.
Amandoi ne iubim foarte mult si nu am vrea sa renuntam unul la celalalt, plus ca amandoi avem sentimente sincere unul fata de celalalt si, de asemenea, cele mai bune intentii. Mai mult, amandoi ne dorim si o relatie sexuala...

Stiu, din lege, ca am voie sa intretin relatii sexuale cu minori care au implinit 15 ani, dar, totusi, cand am citit si despre infractiunea de Coruptie sexuala, am inceput sa devenim amandoi nelinistiti ca eu as putea pati ceva.
Vreau sa stiu, daca totusi intre noi exista o relatie sincera si fara nici un interes de nici o natura exceptand iubirea, pot pati ceva daca mama lui mi-ar face plangere?
Si daca mi-ar face plangere, ce as putea face atunci?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: tudorsad , utilizator 18:58, 6 Noiembrie 2012
si daca constientizeaza? El isi doreste totul cu mine?
Eu sunt dispus la sacrificii, inclusiv la abstinenta sexuala, doar ca sa fim fericiti impreuna.
Plus ca nu inteleg de ce cu o fata minora pot face sex linistit, dar cu un baiat nu?
Si cu o fata minora esti in aceeasi situatie, legea precizeaza clar "ademenirea unei persoane în vederea savârsirii de acte sexuale cu un minor de sex diferit sau de acelasi sex". Potrivit legii capacitatea de exercitiu este totala numai dupa ce implineste 18 ani, pana atunci are capacitate de exercitiu restransa, respectiv nu are capacitatea de a putea aprecia conţinutul şi consecinţele faptelor sale.
am inteles si va multumesc mult pentru raspuns. Deci, practic, daca am renunta amandoi la orice forma de activitate sexuala, ne-am putea continua linistiti relatia? Asta ar fi singura noastra grija...
Nu este chiar asa, intre persoane de sex diferit, asadar cand este vorba despre relatii sexuale normale , este incriminat doar raportul sexual intre un major si o persoana sub 15 ani de sex opus.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori amein amein Daca fata in varsta de 15 ani a fost gasita la baiatul de 19 ani acasa iar in declaratie au scris amandoi ca fata a ajuns acolo in urma cu doua ore pt ca vroia ... (vezi toată discuția)
Este ilegala o relatie sexuala cu un baiat de 17 ani? anonim1234 anonim1234 Buna ziua, Spuneti-mi daca este ilegala o relatie sexuala cu un baiat in varsta de 16 ani daca acesta a fost de comun acord. cealalta persoana fiind majora. ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori - elemente constitutive ale infractiunii elenaciocanache elenaciocanache Buna ziua. sunt noua in acest forum si de aceea va cer scuze daca am unele greseli. Numele meu este Elena si am o fiica de 16 ani care a inceput o relatie cu ... (vezi toată discuția)