Personal nu consider ca orientarea sexuala are vreo relevanta din moment ce homosexualitatea nu mai este incriminata de lege de ceva timp. De asemenea, cum o minora are dreptul sa intretina relatii sexuale de bunavoie dupa implinirea varstei de 15 ani cu o persoana de sex opus, nu vad de ce doua persoane de sex opus ar trebui sa fie condamnate pt exact acelasi lucru. Iar coruptia sexuala se refera la cu totul altceva decat la un act sexual consimtit intre doua persoane.
Ceea ce consider eu relevant este diferenta de varsta, de aici am putea trage o concluzie cu privire la relatia dintre cei doi.
Ca sa va raspund si la ultima intrebare, daca nu intretineti niciun fel de act sexual cu partenerul, nu veti putea fi acuzat de nimic.
Ce varsta aveti?
Omul nu vrea abureli ca "e ilegal dar habar n-am in baza carui articol".
Sfatul meu e sa ia de pe internet Codul Penal in varianta adusa la zi, sa-l citeasca de la un cap la altul si pe urma isi va putea raspunde singur la intrebare. Noul Cod Penal n-a intrat inca in vigoare.
Sigur, copilul fiind minor, va trebui sa locuiasca in continuare la parintii sai si sa-si continue scoala.
Dacă nu au avut loc raporturi sexuale , însă v-aţi ,,jucat,, cu copilul acela, v-aţi expus în faţa lui şi altele de acest gen, fapta constituie infracţiune şi se numeşte corupţie sexuală. Textul de lege , art 202 cod penal nu precizează vreo vârstă a minorului, deci este suficient să existe starea de minoritate pentru ca fapta să se consume.
Sfaturile de mai sus ale colegilor sunt foarte pertinente , iar eu sunt de aceeaşi părere. În plus, nu cred că acest copil înţelege prea bine ce se întâmplă şi căror riscuri se supune.
Nu are nimeni nimic cu orientarea dvs. sexuală, însă , haideţi să privim lucrurile şi din punct de vedere moral. Gândiţi-vă că s-ar putea să îi faceţi mult rău, ar trebui să aibă şi el un viitor, dacă se angreneză de pe acum în astfel de relaţii, cum îşi va mai continua şcoala, cum va mai percepe lumea? Dacă tot sunteţi dispus la sacrificii şi dacă tot ,,îl iubiţi,, , puteţi să îl mai lăsaţi cel puţin să crească şi să dobândească mai mult discernământ.