avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu gresit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu gresit

Buna ziua, am constatat ca unui angajat i s-a dat un salariu mai mare decat cel normal. Acest salariu a fost transmis si prin Revisal. Exista posibilitatea de a retransmite REVISALUL cu salariul corect daca amblele parti semneaza un act aditional la contract?
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 07:53, 6 Noiembrie 2012
Salariul luat in considerare este mult mai mare decat cel mentionat, depaseste cu mult salariul minim pe economie :) . Modificare o fac acum, dar din urma nu mai pot recupera?
Doriti sa recuperati din sumele platite la BASS si impozitul pe venit?
da asa as vrea :)
Atunci trebuie sa faceti rectificativa pentru D 112 din ianuarie pana in octombrie, iar prin micsorarea sumelor de plata pentru aceste luni, veti plati mai putin pentru octombrie.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de intocmit pentru modificarea salariului minim de la 1 ian 2014 andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, as vrea sa stiu si eu va rog cum se procedeaza in cazul modificarii salariului de baza de la 800, la 850 lei a unui salariat (firma are doar un ... (vezi toată discuția)
Incetare cim fara majorare salar irinamaria32 irinamaria32 Buna dimineata! In data de 3 ianuarie 2014 am incetat un cim fara a face majorarea de salar de la 800 la 850 conform legii. Acum am descoperit greseala.Va ... (vezi toată discuția)
Modificari sporuri - revisal Herra_ Herra_ Sporurile salariale din statul de plata aferent lunii [u]august 2011 [/u]difera fata de cele ale lunii [u]septembrie 2011[/u]. Trimit registrul electronic in ... (vezi toată discuția)