avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Masterat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Masterat

Buna ziua!
Stie cineva daca se calculeaza si daca se trec anii de masterat in cartea de munca? Si daca da, ce acte tb sa depun pt a mi se lua in calcul si acesti 2 ani?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 29 Ianuarie 2009
Nu cred ca se trec in cartea de munca, adica nu constituie vechime in munca si nici nu constituie baza pentru incadrarea ca studii superioare (asta se poate face si doar cu licenta).
in anumite conditii, constituie perioada asimilata stagiului de cotizare, dar cam atat ...
alinaion82 a scris:

Buna ziua!
Stie cineva daca se calculeaza si daca se trec anii de masterat in cartea de munca? Si daca da, ce acte tb sa depun pt a mi se lua in calcul si acesti 2 ani?
Va multumesc frumos!

Perioada in care ati efectuat un master nu constituie vechime in munca. Aceasta perioada vi se va trece in carnetul de munca la capitolul IV Pregatirea profesionala - specializari, pe baza diplomei de master.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colegii / facultati magdalena_dn magdalena_dn Buna ziua, Intrebare : Care este diferenta intre absolventii de colegii universitare si absolventii facultatilor ? Si daca se poate baza legala. In legea ... (vezi toată discuția)
Facultate - vechime in munca? baciulik baciulik Buna ziua, am absolvit facultatea la zi in cadul Politehnicii in anu 2009. Pana in prezent nu am lucrat cu contract legal de munca si nici nu detin carte de ... (vezi toată discuția)
Studii in carnetul de munca mariusica1 mariusica1 In anul 2005 am terminat facultatea. M-am angajat in noiemb 2005.Am adus diploma de licenta dar in cartea de munca figureaza tot adeverinta. In anul 2009 am ... (vezi toată discuția)