avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat

Pot introduce intr-un contract de comodat la capitolul
"INCETAREA CONTRACTULUI

Contractul inceteaza in termen de 15 zile de la cererea solitara a unei dintre parti."?

O sa am probleme din cauza acestei clauze daca contractul de comodat este pentru un imobil care va deveni sediu social al unui SRL?
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
bigionut, utilizator
Cel mai recent răspuns: bigionut , utilizator 15:47, 5 Noiembrie 2012
Nu cred sa intampinati nicio problema. Formularea insa trebuie sa sune cam asa:

Contractul poate fi denuntat unilateral, de catre oricare dintre parti, cu respectarea unui termen de preaviz de... (preferabil ar fi 30 de zile, pentru a avea timp sa gasiti un nou sediu)

Daca contractul este denuntat va fi nevoie sa inregistrati o mentiune la Registrul Comertului privind schimbarea sediului.

Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat pentru societate comerciala ionut simion ionut simion Stimati domni, Detin o garsoniera pe care o inchiriez. Actualul chirias ar dori sa-i fac un contract de comodat pentru un sediu social de firma. Din ce am ... (vezi toată discuția)
Radierea sediului unei firme pe cale neamiabila axinte axinte Care ar fi metoda cea mai convenabila(usoara, rapida, mai putin costisitoare) pentru radierea sediului unei firme de pe adresa unei garsoniere pe care o detin ... (vezi toată discuția)
Anulare contract comodat CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Vreau sa-mi vand actiunile firmei, sediul firmei are contract de comodat- termen nelimitat la adresa mea. Cei care cesioneaza m-au rugat sa las sediul inca o ... (vezi toată discuția)