avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare pe cale administrativa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare pe cale administrativa

Buna ziua. Se mai poate face cerere de retrocedare pe cale administrativa pentru un imobil? Daca da, pe baza carei legi? Precizez ca a fost facuta actiune civila in constatare la Judecatorie (unde am pierdut), avem expertiza+plan cadastral de la acest dosar
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 20:49, 5 Noiembrie 2012
Stimat forumist,

Dacă vă referiți la termenul de Lege 10, acesta a expirat și nu se mai pot face notificări.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare Alexandru0510 Alexandru0510 Buna ziua, Am o speta in legatura cu retrocedarea proprietatilor preluate abuziv de catre stat in perioada 1945-1950.Intrebarea mea este daca nu am facut ... (vezi toată discuția)
Legea retrocedarii imobilelor confiscate abuziv mihai62 mihai62 In anul 1993 am depus cerere de retrocedare in natura ,comform legii,sa intocmit un dosar la primaria sec.1 Bucuresti,ulterior, a fost spre solutionare la ... (vezi toată discuția)
Concret, despagubiri legea 1/2009 pentru cumparatorul perdant in revendicare petruperca petruperca Introduc acest nou topic din cauza ca, in urma cautarilor mele (indelungate), nu am gasit o discutie in forum care sa se refere in mod concret la actiuni ... (vezi toată discuția)