avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie somaj

Buna ziua,

Eu m-am angajat din somaj si firma i-a dupa mine o indemnizatie ca am fost somera din facultate fara carte de munca si acum trebuie sa intru in prenatal datorita unor probleme de sanatate. As dori sa stiu daca firma mai i-a dupa mine indemnizatie sau odata cu incheierea muncii mele la unitate se inceteaza si plata indemnizatiei.

Va multumesc!

Elena
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
Hellenas, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine plateste concediul prenatal leydutza leydutza buna ziua, ma numesc Alina si as vrea sa va spun in mare problema mea si daca cineva detine informatii descpre cazul meu sa-mi dea detalii. Sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Am dreptul sa intru in somaj? Valitza Valitza Buna ziua...am lucrat la aceasta firma x din data de 23/06/2008 pana in data de 30/01/2009.Am in fata decizia incetarii activitatii la ei ,si spune :incetarea ... (vezi toată discuția)
Somaj absolventi 2009 adina_md adina_md Buna ziua!am o intrebare legata de dreptul la ajutorul de somaj acordat absolventilor de studii superioare din 2009. mai precis, am terminat medicina in ... (vezi toată discuția)