avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Demolare pereti despartitori interioari la casa veche
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Demolare pereti despartitori interioari la casa veche

Buna ziua,
Am o casa - nu apartament- cu pereti despartitori din lemn tencuit , la mansarda.
Mansarda apare compartimentata in actele cadastrale vechi de cumparare.
Daca renunt la ei , sunt strambi si inutili , cum ar trebui sa procedez legal ?
Nu apare descrierea structurii in acte , casa e din 1930 si cadastrul din 1995.
In plus , cum trebuie sa procedez legal daca doresc sa fac o usa si sa renunt la una in zonele de caramida ? Nici zidurile de caramida nu apar ca atare , doar e un desen mai lat . Planurile sunt rudimentare , la momentul din 1995 s-au facut superficial , nici cotele camerelor sau pozitia golurilor de geam nu sunt exacte .Multumesc

Alte discuții în legătură

Intabulare drept de proprietate- rectificare intabulare fl0rri fl0rri Buna ziua , Vrem sa corectam cadastrul si cartea funciara si sa intabulam corect proprietatea. Am achizionat in Bucuresti o constructie plus teren , prin ... (vezi toată discuția)
Descrierea imobilului din cf dariad dariad Ma confrunt cu urmatoarea problema referitoare la descrierea imobilului din CF. Redau in ordine cronologica toate documentele pe care le detin: - Am extrase ... (vezi toată discuția)
Magazie transformata in casa danielrot danielrot Buna ziua, In urma cu vreo 15 ani am cumparat o cladire din caramida, foarte solida, folosita de comunisti drept magazie de cereale. Am transformat-o in casa, ... (vezi toată discuția)