avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Participare concurs fuctie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Participare concurs fuctie publica

Sunt personal contractual intr-o institutie, incadrat cu studii medii perioada determinata si am inteles ca se va organiza concurs pt un post de functionar public studii superioare, de conducere in curand in institutia in care lucrez. Intrebarea mea este daca pot sa particip la acest concurs fara sa demisionez de pe acest post ocupat acum. Dacanu ocup postul superrior nu pot sa revin pe cel pe care il ocup in prezent. Este vreo reglementare in acest sens? Multumesc.=D>
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2012
spring30, utilizator
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:01, 5 Noiembrie 2012
in primul rand ca trebuie sa vedeti daca va incadrati in conditiile cerute pentru a participa la concurs.
daca vorbim de o functie de conducere musai ca sunt si alte conditii.
ideea e sa puteti merge la concurs daca indepliniti conditiile.
de ce sa va dati demisia ?
dar nu cumva postul este doar pentru cei din sistem ?(cu perioada de munca pe durata nedeterminata )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare functionar public ani trifan ani trifan Bună ziua. Sunt încadrată ca personal contractual la o instituție publică din subordinea consiliului local dintr-o funcție de conducere a ... (vezi toată discuția)
Conditie sa fii sef!!! luana_mada luana_mada Buna ziua. Imi poate spune cineva, va rog, care este conditia (ca studii) pentru a ocupa un post de sef intr-o institutie publica? Este obligatoriu sa ai si ... (vezi toată discuția)
Ocuparea unui post de conducere beatricenituc beatricenituc care este procedura legala pentru ocuparea unui post de conducere contractual daca in prezent ocupi post de conducere publica . multumesc anticipat (vezi toată discuția)