avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transportul deseurilor nepericuloase
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transportul deseurilor nepericuloase

Buna Seara..
in legatura cu registrul securizat, inseriat si numerotat pe fiecare pagina.

FIDDNP trebuie inregistrate doar de catre Destinatar in acest fel? Expeditorul le tine intr-un dosar ubisnuit?
Seria si numar pentru FIDDNP se atribuie de catre Expeditor? Daca da, cand Destinatarul inregistreaza FIDDNP in registrul securizat si numerotat, foloseste acest numar si serie sau se da alta?
Multumesc Anticipat!
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 12:41, 8 Noiembrie 2012
Desii HG 1061/2008 face referire doar la pastrarea formularelor de transport de care destinatar, eu intocmesc doua dosare: unul cu formulare in care am calitatea de destinatar si unul in care am calitatea de beneficiar. Ambele dosare inseriate, numerotate , securizate etc. In situatia cand sunt expeditor, este clar, seria si numarul le dau eu. In situatia cand sunt beneficiar, pe langa seria si nr ale expeditorului (daca exista,) mai trec si o serie si un nr propriu. Asta deoarece in 60% din cazuri completez eu formularele de transport in numele expeditorului (din variate motive), iar in restul de 40%, 90% din formularele venite de la expeditor nu au numar si serie . La fel procedez si cu anexele pt periculoase. Cu toate ca legea nu prevede explicit aceasta practica, in urma nenumaratelor controale pe care le-am avut nu am avut vreo problema in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturier si chitantier CristinaPopescu CristinaPopescu Sunt o firma neplatitoare de TVA si am un facturier nepersonalizat. Vreau sa stiu ce serie si ce numar ar trebui sa completez, si din cate cifre. Acelasi lucru ... (vezi toată discuția)
Evidenta formularelor tipizate(facturi chitante) mama1 mama1 buna, sunt administrator la o soc. nou infintata si as dori sa stiu cum se ine evidenta formularelor tipizate si deasemenea si a registrului de inventar (care ... (vezi toată discuția)
Facturi si chitante - lipsa serie plummy plummy Buna ziua. Ce se paote intampla si care sunt sanctiunile daca pe o parte din facturile si chitantele emise s-a omis trecerea seriei, scriindu-se numai ... (vezi toată discuția)