avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... solicitare cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

solicitare cheltuieli de judecata

am citeva intrebari legate de acest subiect (1)intr-un proces de succesiune si iesire din indiviziune piritii au dreptul sa ceara cheltuieli de judecata?(2)daca beneficiez de ajutor public judiciar pentru taxa de timbru dar platesc avocatul am dreptul sa cer cheltuieli de judecata?(3)si ultima daca la cheltuieli de judecata ocazionate de onorariu avocat se solicita doar UN SFERT din suma platita exista o modalitate de a recupera restul sumei?cum?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 12:36, 6 Noiembrie 2012
Cheltuielile de judecata sunt platite de "partea care cade in pretentii", adica de cel ce pierde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil comun - vanzare GabyD GabyD Buna ziua, Am o problema care ma roade de cateva luni, impreuna cu fratele meu avem un imobil in comun, dobandit cu act de vanzare cumparare in anul 2002, ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli judecata aura2albu aura2albu Buna seara. Am castigat un proces de contestatie la executare si azi am ridicat hotararea de la tribunal. Am aflat ca pentru recuperarea sumei poprite prin ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata neplatite ContSters333333 ContSters333333 Daca nu platesc taxa de timbru si jude respinge cererea de iesire din indiviziune ca netimbrata iar eu nu platesc piritilor cheltuielile de judecata , acestia ... (vezi toată discuția)