avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie

buna, am si eu o intrebare? am auzit ca de anul acesta trebuie schimbate autorizatiile de functionare la societatile comerciale si persoanele fizice autorizate? iar ne pun pe cheltuieli?
Cel mai recent răspuns: Manuela Mustatea , utilizator 22:36, 2 Februarie 2009
:stunned: Ati auzit? Conform a ce ? Nu mai plecati urechea la tot ce auziti.
potrivit prevederilor OUG nr 44/2008 privind autorizarea persoanelor fizice / asociatii familiale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onrc va radia pfa-urile si af-urile care nu opteaza pentru continuarea activitatii ciobanuiulia ciobanuiulia Buna ziua, privind legea de iradiere pentru PFA care pana in 25 aprilie 2009 nu opteaza ptr continuarea activitatii, va adresez si eu o intrebare: Mi-am facut ... (vezi toată discuția)
P. f. autorizata poate angaja? costicamacovei costicamacovei va rog sa ma ajutati cu raspuns daca o persoana fizica autorizata are voie sa angajeze si alte persoane care sa ii desfasoare activitati multumesc (vezi toată discuția)
Pfa poate angaja? petronela_marila petronela_marila BUNA ZIUA.AM UN PFA MAGZIN DE IMBRACAMINTE.POT SA-MI ANGAJEZ SOTUL SOFER CU CONTRACT DE MUNCA INDIVIDUAL?DIN CATE AM CITI IN OG.44/2008 ATATA TIMP CAT AM FAPTE ... (vezi toată discuția)