avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii impozitare salarii compensatorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

impozitare salarii compensatorii

sunt persoana cu handicap gradul 2,voi fi disponibilizat peste 2 luni(disponibilizare colectiva la petrom).Nu stiu daca mi se opreste impozit pe salariile compensatorii?Nu stiu cite zile de preaviz voi avia?Daca nu mi se opreste impozit pe salariile compensatorii cu cit la % voi lua in plus fata de colegi mei care sunt impozitati normal? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 6 Noiembrie 2012
i mpozitul pe salariu este de 16%
Preavizul in cazul concedierii pentru motive care nu tin de persoana salariatului este de minim 20 de zile lucratoare ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura concediere ioanatm ioanatm Care e procedura de concediere din motive neimputabile salariatului pentru o persoana care are atat contract individual de munca, cat si de drepturi de autor? ... (vezi toată discuția)
Abuz in concediere? valentin_cristian valentin_cristian Dupa ce mi s-a aplicat o retinere de 50% din salariul prevazut in CIM ilegal si nemotivat, pe luna ianuarie, in luna februarie mi s-a adus la cunostinta un ... (vezi toată discuția)
Desfintarea locului de munca adle adle Buna ziua, In cazul in care mi se reduce locul de munca(reducere de personal)cu preaviz de 15 zile. Trebuie sa fiu prezenta 8 ore/ zi la munca? Va ... (vezi toată discuția)