avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA

Buna ziua,
Am cateva intrebari. Am apartamentul in executare silita din cauza unui imprumut la banca. Vreau sa vand ap sa inapoiez banii pt stingerea datoriilor, dar nu prea exista intelegere.
Deci daca reusesc sa depun banii pana la prima licitatie a apartamentului este ok, se pot rezolva problemele?
Apoi cum se face evaluarea apartamentului.Pot depune contestatie? Cum, unde?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:44, 28 Noiembrie 2012
Dai dovada de desteptaciune cand esti capabil sa produci destui bani cat sa-ti achiti datoriile si sa nu ajungi sa fi executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar nfurdea@yahoo.com nfurdea@yahoo.com care si cat dureaza procedura de executare silita; pana la cat pot sa coboare pretul la casa in cadrul licitatiilor (vezi toată discuția)
Pot ramane in apartament pana la vanzarea prin licitatie ? yamada yamada Am achizitionat un credit imobiliar in perioada de boom imobiliar. Dupa 3 ani de plata a ratelor la zi, am ramas fara loc de munca si nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)