avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Unde pot circula cu tractorul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Unde pot circula cu tractorul

AM UN TRACTOR INREGISTRAT LA PRIMARIE, DE UNDE AM PRIMIT UN NUMAR DE CIRCULATIE. INTREBAREA ESTE: PE UNDE AM VOIE SA CIRCUL CU TRACTORUL? PE TOATE STRAZILE DIN COMUNA, DIN JUDET SAU DIN TARA?

Alte discuții în legătură

Dosar penal conducere fara permis tractor inregistrat Alexandru Deac Alexandru Deac se poate constitui un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis de conducere in cazul in care circul cu tractorul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare atv ggagiuu ggagiuu doresc sa achizitionez un atv de 125 cc pentru al utiliza in gospodarie pe post de tractor de circulat o sa circul doar pe drum de tara sau mai bn zis de cimp ... (vezi toată discuția)
Accident auto provocat de un tractor fără rca. vinovatul nu a vrut să mă despăgubească, ce am de făcut pentru recuperarea prejudiciului? clau89 clau89 Buna ziua, duminica 30 septembrie 2018 am fost implicat intr-un eveniment rutier, respectiv autoturismul proprietate personala a fost lovit de catre un tractor ... (vezi toată discuția)