avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Hotãrâre CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Hotãrâre CEDO

Bună ziua
Din anul 2005,luna iunie am avut o petiție la CEDO.În prima fază reclamanți erau doar părinții mei.Din anul 2006 am devenit și subsemnata reclamantă.Deoarece nimeni nu m-a ajutat la redactarea cererii către CEDO,am fost nevoită să redactez eu petiția.Am corespondat cu CEDO respectând toate termenele,reclamația nefiind tendențioasă sau nefondată.După 7 ani jumătate,adică ieri,am primit răspuns din partea CEDO,cum că petiția noastră este inadmisibilă,conform art.34 și 35 din Convenție.Deci,totul a fost în zadar,cu toate că tot ce scrisesem fusese dovedit cu acte.Nu se mai poate face niciun recurs niciunde la Curte.
Oare,nu aș putea scrie unui alt for european?
Cel mai recent răspuns: etelkapalffy , utilizator 09:42, 6 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere la cedo etelkapalffy etelkapalffy Bună ziua, Mă numesc Etelka Palffy,sunt din Târgu Mureş. Cu deosebit respect mă adresez Domniilor voastre cu următoarea întrebare:din iunie 2005 ... (vezi toată discuția)
Dosar respins la cedo - alte posibilitati? sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Buna seara, O intrebare am. Daca dosarul este respins la CEDO ce cai de recurs mai exista. Sau ce instante internationale se mai pot contacta. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Despre cedo - motiv respingere cerere art. 47 ContSters319207 ContSters319207 va rog , poate vrea cineva sa-mi spuna ce as putea face..... am primit un prim raspuns de la un raportor roman de la cedo in care mi-i se spunea ca cererea mea ... (vezi toată discuția)