avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii D112 sume negative
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

D112 sume negative

Am un angajat care si-a luat mai multe zile de CO. Daca i le trec ca si zile de CON, imi apre pe stat cu valoare negativa ptr ca nu am din ce sa le retin. D112 stiu ca nu accepta sume negative. Cum pot regla ca angajatul sa plateasca acele zile? Din punct de vedere contabil cu se inchide?
Cel mai recent răspuns: mea culpa , utilizator 13:39, 6 Noiembrie 2012
la efectuarea concediului de odihna,nu trebuie sa se afecteze drepturile salariatului.In pontaj el apare CO dar la declaratia 112 treceti ca total zile lucrate.Retinerile asupra drepturilor salariale pleaca de la aceste lucru.Cistigul nu are voie sa fie mai mic decit daca ar fi pontat prezent(poate cu o rotunjire de 1-2 ron)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent daca se poate! cuantum compensare concediu odihna! cipri_h cipri_h Am si eu o intrebare..... Un angajat,care nu a fost pontat in concediu de odihna in anul 2007-2008,cu toate ca l-a efectuat integral,avand platite absolut ... (vezi toată discuția)
Zi libera comancorinaadelina comancorinaadelina Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: sefu meu doreste ca ziua de 31.12.2015 sa nu se lucreze, s-a dat decizie ca fiind zi libera, am afisat ... (vezi toată discuția)
Probleme pontaj -zilele de 24 si 31 decembrie cristina_mihaela cristina_mihaela Buna seara .Pentru personalul tesa in luna decembrie 2012(...deoarece la o unitate de 800 salariati li s-au emis comunicari de CO la multi, unii fiind deja in ... (vezi toată discuția)