avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită EXECUTARE SILITA PRIN POPRIRE PE PENSIE
Discuție deschisă în Executare silită

EXECUTARE SILITA PRIN POPRIRE PE PENSIE

Buna ziua.De ceva timp mama mea se confrunta cu o problema destul de grava pentru ea,avand in vedere ca a iesit la pensie pe caz de boala si se intretine dintr-o pensie de 440 lei.Cu cativa ani in urma a facut un credit spre cumpararea unui obiect electronic,pentru o alta persoana,care insa nu si-a platit toate ratele.Ca sa nu mai lungim discutia,a venit ordin de executare silita si i s-a pus poprire pe pensie,dar din moment ce pensia mamei intra direct pe card,a fost retinuta si de catre banca si de catre Casa de Pensii.Totalul sumei retinute este de 230 lei,iar din cate cunosc desi nu sunt in masura sa o spun se opreste doar 1/3 din toata suma lunar.A fost trimisa la executorul judecatoresc de la care i s-a dat un document prin care a fost specificat precum ca s-a facut deja poprire la Casa de Pensii.In acest caz,de ce banca retine inca aceeasi suma,blocand contul lunar si cerand de fiecare data acelasi document,desi o anunta de fiecare data ca nu a fost procesata cererea mamei mele.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: epigonii1 , utilizator 13:42, 6 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont banca RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Am avut 2 carduri de nevoi personale de la o banca pe care le-am dat copilului si care eu nu am stiut ca nu a depus rata fixata. Am fost executata fa ra sa ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensia de invaliditate ?? gorjeanul gorjeanul in luna martie mi s-a transmis la banca unde am cardul de pensie o poprire de catre un executor judecatoresc...am discutat cu executorul caruia i-am transmis ... (vezi toată discuția)