Am scris in titlu "si multe altele ... " pt. ca situatia in care ma aflu este mai complexa.
In aprilie 2008 am fost dat afara din domiciliu de catre tatal meu (un om cu "influienta" si "buric al pamantului") (mentionez ca parintii mei sunt divortati) - motivul fiind ca nu il "ascult" si ca sunt homosexual. Toate bune si frumoase am revenit la Bucuresti sa imi urmez studiile si pt. a face fata cheltuielilor m-am angajat. Intre timp am primit telefoane de la tatal meu de ameninitare a ma intorc acasa daca nu am sa vad eu ( mentionez ca este un om f. recalcitrant si ca nu se poate controla ) - am incercat sa il fac sa inteleaga ca eu am viata mea si ca nu il voi deranja cu absolut nimica mai ales ca el este intr-un oras de provincie. Lucrurile au fost linistite o perioda de timp pana cand am inceput sa am senjatia ca sunt urmarit. In fiecare zii langa blocul meu se aflau doi tineri care pur si simplu statea si ma urmareau. Am sezizat politia cu privire la acest aspect - acestia au venit si i-au identificat. Dupa scurt timp tipi au revenit din nou si din nou am sesizat politia. Intr-un final acestia au disparut. Dupa revelion insa am observat in apropierea intrarii blocului o masina suspecta cu mai multi tipi in ea care stateau cu orele in acelasi loc si am memorat numarul masinii.
acum vine bomba - Intr-o seara superba am vrut sa ies in oras si cand am iesit din scara blocului masina a derapat cu viteza 10m si s-a oprit in fata mea - in momentul acela am inteles ca ceva este inneregula si am fugit iar 3 tipi cu bate au iesit din masina sa ma atace ( mentionez ca mai eram cu un prieten cand am iesit din bloc si undeva intr-o masina parcata mai era un prieten cu care tb. sa plecam ). Toti tipi s-au indreptat spre mine i-ar unul m-a lovit grav in cot ( incercand sa ma apar am ridicat mana ca sa nu fiu lovit in cap ), pe cel care m-a lovit si pe inca unul dintre ei i-am dat cu spry cu piper si toti trei s-au urcat in masina si au deramat in tromba ( am reusit sa retin nr. de imatriculare iar pe tipi nu ii cunosteam absolut deloc). Apaoi am plecat la spital pt. ca eram grav ranit la cot ( urmand sa fiu operat la cot deoarece am avut o fractura f.urata ).
1. am depus declaratie la politie
2. astept rezultatul de la medicina legala
Intrebarile mele ar fi:
Ce pot face in acest caz in care am fost atacat de niste persoane necunoscute care banuiesc ca au fost puse de tatal meu "care ma iubeste" ( mentionez ca nu am un anturaj prost si nici unul dintre prietenii mei nu au avut nimic deaface cu politia )? - ideia ar fi ca tb. sa astept dar imi e frica ca as putea sa mai patesc si altele (...???)
Psihologul meu a fost martor la o discutie in care tatal meu ameninta ca ma omoara si ca el stie tot ce fac - stiu ca imi este de ajutor iar psohologul mi-a zis ca v-a depune marturie daca e nevoie.
Poate fi si hartuire in asest caz?
Ce acuzatii pot sa mai aduc ca sa am un viitor linistit?
Va multumesc mult ca ati citit si astept cu nerabdare raspunsurile.
Sa inteleg ca singurile detalii ar fi retinerea nr. de masina. In acest caz pe baza sesizari dvs. organele de politie pot demara dercetarile in vederea stabiliri si identificari autorilor. Dupa identificarea acestora se poate insista si determina o eventuala contributie sau implicare a ratalui dvs. Situatia nu pare asa de complicata in felul cum o prezentati. Nu stiu in schimb cit este de reala. Un rol vor avea si martori dvs. ,care au vazut,banuiesc toata scena. Insistati si pe celelante sesizari facute la politie anterior. Vedeti cine au fost cei identificati de politie atunci. Daca exista vreo legatura. Dati cit mai multe detalii politistilor. Si nu in ultimul rind fiti sincer. Succes.
Da intradevar situatia nu este atat de complicat probabil sezatia aceasta a fost din cauza socului pe care l-am avut.
Situatia este f. reala pt. ca mi s-a intamplat. Multi au avut aceasta senzantie dar intr-un final este reala si a fost declarata o " telenovela" chiar si avocatul meu a ramas putin socat si nu m-a crezut pana nu a venit la spital sa vada starea in care ma aflu.
Momentan astept ca autoritatile sa demareze cercetarile. Prietenii mei care au asistat la scena oribila au depus si ei declaratii.
Ar putea fi si alte motive ( sincer nu prea le gasesc ) pt. care as putea fi agresat dar acestea sunt 0,01% ( doar sa ma confunde cu altcineva ) - mentionez inca o data faptul ca sunt o persoana f. sociabila si niciodata nu mi s-a mai intampalt asa ceva, singura pers. care m-a amenintat este "iubitul" meu tata.
Va multumesc mult pt. sfaturi in continuare ma voi consulta cu avocatul meu si sa stabilim exact ce acuzatii tb. aduse - momentan astept.
Daca voi avea nelamuriri despre cum parcurge aceasta investigati cu siguranta voi posta alta intrebari.