avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Faliment - urmarine penala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Faliment - urmarine penala

Deschiderea falimentului la cererea unui creditor (sau dizolvarea sc. ptr nedepunere bilant), inlatura (anuleaza) urmariea penala a fostului administrator ( a detinut aceasta calitate in urma cu 2 ani) ?

Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
Flavius1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 14:41, 9 Noiembrie 2012
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu, UP continua fara sa fie influentata de procedura insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma dizolvata pneuros pneuros Am un bilet la ordin primit de la o firma, refuzata la plata , firma a fost dizolvata recent de reg comertului pentru nedepunerea bilantului Eu am inceput ... (vezi toată discuția)
Suspendare procese in faliment redstyle redstyle buna ziua ! daca administratorul imputernicit al unei societati comerciale care a fost declarata de curand in faliment , are un proces penal pe rol cu o ... (vezi toată discuția)
Control fiscal firma in faliment proffex proffex Buna ziua, am si o problemea. Daca s-a dispus intrarea in faliment in procedura simplificata a unei societati si a fost numit lichidator, care inca nu si-a ... (vezi toată discuția)