Am un bilet la ordin primit de la o firma, refuzata la plata , firma a fost dizolvata recent de reg comertului pentru nedepunerea bilantului Eu am inceput executarea impotriva firmei , oare mai pot continua executarea ? dizolvarea sa admis in 09.03.2010 cu drept de recurs era trecut si finantele ca intimat oare o sa faca recurs finantele? Eu pot sa ma implic sa suspend dizolvarea?
depinde,
daca dizolvare s-a dispus ca urmare a intrarii in faliment in cadrul procedurii insolventei, nu mai puteti continua executarea si va trebui sa depuneti cerere de inscriere la masa credala;
daca dizolvare a fost dispusa la cererea registrului comertului sau a finantelor ca urmare a faptului ca societatea nu si-a preschimbat certificatul de inmatriculare ori bu a depus situatiile financiare, puteti continua executarea sau pueti deschide procedura insolventei daca aveti cel putin 30.000 de lei de recuperat de la societatea dizolvata.
Firma in dizolvare
fany22
BUNA,
Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si ... (vezi toată discuția)