avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... firma dizolvata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

firma dizolvata

Am un bilet la ordin primit de la o firma, refuzata la plata , firma a fost dizolvata recent de reg comertului pentru nedepunerea bilantului Eu am inceput executarea impotriva firmei , oare mai pot continua executarea ? dizolvarea sa admis in 09.03.2010 cu drept de recurs era trecut si finantele ca intimat oare o sa faca recurs finantele? Eu pot sa ma implic sa suspend dizolvarea?
Cel mai recent răspuns: Dumitru Mandoc , Avocat 11:34, 12 Martie 2010
depinde,
daca dizolvare s-a dispus ca urmare a intrarii in faliment in cadrul procedurii insolventei, nu mai puteti continua executarea si va trebui sa depuneti cerere de inscriere la masa credala;
daca dizolvare a fost dispusa la cererea registrului comertului sau a finantelor ca urmare a faptului ca societatea nu si-a preschimbat certificatul de inmatriculare ori bu a depus situatiile financiare, puteti continua executarea sau pueti deschide procedura insolventei daca aveti cel putin 30.000 de lei de recuperat de la societatea dizolvata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

,,omis,, de la procedura insolventei Maria Holhos Maria Holhos Buna seara, am o nedumerire legata de procedura insolventei, nestiind ce cale anume mai pot sa urmez pentru debitele de la o persoana juridica ce a fost ... (vezi toată discuția)
Dizolvarea societatii blueeyes550 blueeyes550 Care sunt pasii in instanta daca finantele cere unei firme dizolvarea ??? Ca o paranteza ... firma are datorii la stat datorita \"SMECHERILOR\" care consumau ... (vezi toată discuția)
Firma in dizolvare fany22 fany22 BUNA, Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si ... (vezi toată discuția)