avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Am avut o prietena vreo 2 luni in timpul facultatii si ne-am despartit. M-a anuntat dupa cateva luni ca este gravida si ca eu sunt tatal, dupa ce mi-a zis ca ia anticonceptionale si ca nu mai poate ramane gravida. (Aceasta fata are o istorie legata de barbati la viata ei). In fine i-am spus ca nu se poate, am doar 25 de ani, nu suntem impreuna, nu am fost de acord, dar ea a zis ca vrea neparat copilul ca nu o sa mai poata avea si ca nu voi avea de-a face deloc. A vrut neparat copil, si s-a decis ca ea il va creste si nu va sti nicodata de mine. S-a nascut aceasta fetita, si mama ei m-a rugat sa o recunosc ca tata ca sa apara pe documente ca are tata. Probabil am gresit dar mama ei este o femeie de treaba si mi-a promis ca nu voi auzi nicodata de acest copil dar sa le inteleg ca asa s-a intamplat. Fetita are deja 4 ani. Am semnat ca sunt tatal ei dar as vrea sa ma sterg de acolo deoarece nu cred ca e copilul meu in primul rand si sunt in stare sa factest de paternitate sa ii demonstrez. Se poate ca mama copilului sa aiba ceva plan incat sa se apuce sa ceara acum pensie alimentara, sau peste cativa ani sa ma oblige sa platesc? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:46, 6 Noiembrie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Puteti contesta recunoasterea paternitatii in instanta daca dvs credeti ca nu sunteti tatal copilului.
Dvs veti plati testul ADN daca se va dispune sa-l faceti.
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am numele fostului sot, tatal biologic.. performer189 performer189 Buna ziua o prietena de-a mea s-a despartit de actualul barbat si s-a imprietenit cu altcineva ea fiind maritata cu acte cu fostul, cu actualul a ramas ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog tagada paternitate noul cod civil Ande85 Ande85 Buna seara, Acum o saptamana s-a nascut fetita mea , iubita mea a intentat proces de divort si primul termen este abia in ianuarie,copilul a trecut automat ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii mimicatalina mimicatalina am o fetita cu un cetatean strain ., nu o cunoaste nu stie de existenta ei., am avut cu cetateanul strain o relatie de 7 luni ., cum pot proceda sa il oblig ... (vezi toată discuția)