avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... daune morale in solidar??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

daune morale in solidar??

daca printr o hot pen ,2 inculpati vizati si partii vatamate i s-a acordat daune morale in cuantum de 500 euro ,iar un inculpat este condamnat ,daunele trebuie sa le plateasca doar unul,adica cel din libertate??
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Robert Silbermann , Avocat 21:03, 10 Noiembrie 2012
sper sa fi inteles corect suma ce trebuie achitata in solidar e de 1000 euro.eu achit partea mea 500 euro,el nu achita ca nu are de unde.este in penitenciar.eu daca nu mai am de unde sa achit si partea celuilalt 500 euro,ce pot pat avand ca pedeapsa la fapta suspendare???
Unul din inculpati poate plati jumatate dar poate fi executat silit de partea vatamata si pentru celalalt inculpat.
Inculpatul executat silit il va da in judecata pe inculpatul pentru care a platit fara voia sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata daune morale ...nu am venit popadrian87 popadrian87 Buna ziua, In urma cu 2 ani am facut un accident . Urmarile 2 persoane vatamate. Am fost condamnat la 2 ani si jumatete cu suspendare . Fiecarei victime ... (vezi toată discuția)
Se mai poate pune in executare aceasta decizie? iuli113 iuli113 mai este valabila aceasta sentinta?se mai poate pune in aplicare?va rog un raspuns clar: Solutie: În baza art. 385 ind. 15 pct. 2 lit. d C.p.p., admite ... (vezi toată discuția)