avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Audiere CEDO - Marea Camerã în Cauza Sindicatul ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Audiere CEDO - Marea Camerã în Cauza Sindicatul 'Pastorul cel Bun' v. Romania

Stimați forumiști,

Dacă sunteți interesați despre modul în care se desfășoară audierile la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, vă informez că pe data de 7 noiembrie 2012 vor avea loc audierile într-un caz deosebit de important pentru Biserică, respectiv Cauza Sindicatul 'Pastorul cel Bun' nr. 2330/09.

Datorită importanței deosebite, această cauză a fost deferită Marii Camere, întregindu-se jurisprudența Curții în sfera Art. 11 al Convenției, Libertatea de întrunire şi de asociere, dar și a Art. 9, Libertatea de gândire, de conştiinţă şi de religie.

După terminarea audierilor, cazul va putea fi urmărit pe portalul [ link extern ]
la secțiunea Webcasts of hearings.

Cu stimă.
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
andreigrigoriu, moderator

Alte discuții în legătură

Condamnare cedo art 9 katherine katherine Buna. Cunoasteti ceva condamnari la CEDO, pt incalcarea art 9 din conventie (Romania/Armenia, in special) ? Din cautarile de pana acum, am gasit foarte putina ... (vezi toată discuția)
Cedo dangisca dangisca Daca am de Hotarare definitiva pe 278 indice 1, ca sa ajung la CEDO trebuie sa uzez si de calea extraordinara de ataca? (vezi toată discuția)
Retrimitere in fata marii camere raffica raffica cauza mea la cedo a fost retrimisa in fata marii camere................ce inseamna acest lucru, si cam cat ar dura pana judecatorii se vor decide asupra ... (vezi toată discuția)