avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate medicamente compensate
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

medicamente compensate

va rog sa-mi spuneti daca stiti despre medicamentul ezetrol cum se compenseaza pentru pensie pe caz de boala cu un venit net de pana in 700 lei/luna.
are vreo legatura pensia la limita de varsta cu pensia pe caz de boala in cazul medicamentelor compensate?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 20:22, 6 Noiembrie 2012
Ezetrolul se compenseaza indiferent de ce tip de pensie aveti cu 50%. Este pe lista B(lista cu medicamente compensate).
In alta ordine de idei tratamentul cu Ezetrol nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor initiale, iar in momentul de fata tot mai multi cardiologi renunta la Ezetrol in favoarea statinelor(daca acestea sunt tolerate de bolnav)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie boala dritaS dritaS sunt pensionar boala cu o pensie de 394 ron iar la eliberarea unei retete compensate mi sa spus ca nu pot beneficia de compensare conf listei B cu pensie sub ... (vezi toată discuția)
Sanatate - medicamente compensate parkinson demianemeric demianemeric [b]Bolnavii care sufera de boala Parkinzon, beneficeaza de medicamente compensate? (vezi toată discuția)
Infarct miocardic subendocardic -operatie bypass hoina hoina in luna oct.am avut infarct miocardic cit si alte probleme-insuficienta ventriculara stinga,insuficenta mitrala/valva/stenoza arterelor/cardiopatie ... (vezi toată discuția)