buna seara , va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns concret la urmatoarea intrebare. In ce caz se poate atribuii un caz unui alt judecator , avocatele celor 2 parti din proces fiind prietene si mai ales , tind sa cred ca tin amandoua cu partea parata . app , procesul este unul pentru o mostenire , paratul fiind un om cu stare materiala foarte buna . Este posibil sa se intample asa ceva ..adica sa fie "cumparate" ambele avocate si dna judecator ? va multumesc
da , tatal meu se judeca cu un frate , astazi trebuia sa se incheie procesul ...dar surpriza , a venit un alt judecator si a mai facut o amanare pana pe data de 20 . e normal sa se intample asta?
Nu e normal, dar in aceste cazuri judecatorul nu are mare lucru de facut.
Mai impotant in acest gen de procese este evaluatorul care cam stie cui va reveni bunul si poate stabili o alta valoare decat cea adevarata.
Mergeti cu gandul prea departe suspectand judecatorul, dupa parerea mea.
Nu vreau sa iau apararea judecatorilor, dar in cazul dvs, este o problema simpla, care se putea rezolva fara interventia justitiei, si nu cred ca un judecator risca pentru a imparti incorect un bun.
Diferenta de evaluare nu poate fi foarte mare in raport cu valoarea de piata a bunului evaluat.