avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire la indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire la indemnizatie

Buna ziua,
eu am un copil de 1 an si 4 luni...si in luna august am luat decizia de a ma muta din bucuresti la alexandria...pt a ma angaja(eu cu copilul stau la socrii iar sotul in bucuresti).
imi doresc foarte mult sa ma intorc in bucuresti...am 3 luni de cand merg la servici.
intrebarea mea este daca nu imi gasesc de lucru in bucuresti pot sa ma intorc in concediu de maternitate?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:46, 8 Noiembrie 2012
1. Cand ati reluat activitatea s-a suspendat plata indemnizatiei pentru CCC.

2. Daca nu mai aveti venituri din salarii se va relua plata indemnizatiei pentru CCC pana ce copilul va implini 2 ani.
cand m-am angajat am luat o adeverinta si am suspendat indemnizatia(de la 1 august), alte venituri nu am.
Atunci mergeti la Primarie, unde ati depus actele pentru CCC, si solicitati reluarea platii indemnizatiei pentru CCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc sau stimulent de insertie? hgabi hgabi Daca vreau sa ma intorc la serviciu , desi sunt in CCC, am inteles ca pot beneficia de un stimulent de insertie in munca inainte de implinirea varstei de 1 an, ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate maria_2012 maria_2012 Buna ziua. As dori sa stiu daca dupa 3 luni imi reiau activitatea din concediu de maternitate, dupa alte 3 luni imi pot relua iar concediu de maternitate pana ... (vezi toată discuția)
Concediu pt cresterea copulului pana la 2 ani sobeccorina sobeccorina buna ziua.am si eu o nelamurire.sunt in ccc pana in ianuarie 2015 ca atunci implinesc 2 ani de cand am nascut...cand trebuie sa ma prezint la munca la 2 ani de ... (vezi toată discuția)