avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Girant credite
Discuție deschisă în Executare silită

Girant credite

Sotul meu a fost inselat de un coleg de servici si pus garant in 4 credite la 3 C.A.R-uri impreuna cu alti 2 garanti , si la o banca , l-a convins pe sotul meu sa faca credit pe numele lui . De asemenea si alti colegi au patit la fel in numar de 10 , cu acelasi titular de credite .Beneficiarul creditelor nu si-a platit datoriile la Banca si la C.A.R , asa incat sotului meu i s-a pus proprire pe pensie . Anul trecut intr-un credit si anul acesta in alt credit . Mai sunt inca 2 credite de valoare mare impreuna cu alti garanti . In cazul in care nu plateste titularul ,ce sanse avem noi sa recuperam banii propriti si sa nu mai plateasca in continuare sotul meu ?
Cel mai recent răspuns: gmancila , utilizator 23:30, 6 Noiembrie 2012
Daca titularul nu achita, bancile si CAR-urile, vor pune poprire pe veniturile girantilor, daca nici girantii nu achita, sunt executati silit de acestia pe bunurile ce le detin girantii.

Discutati cu un avocat sa incercati o actiune in instanta sa ii puna sechestru pe bunurile celui care a inselat atatia oameni. Sincer, sa va ajute Dumnezeu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca poate pune sechestru pe o casa care e luata luta prin credit ipotecar de la o alta dan_a dan_a in 2007 am luat un credit ipotecar impreuna cu sotul meu ,el este titularul creditului iar eu sunt girant pentru el,pe actele casei suntem trecuti amandoi.Tot ... (vezi toată discuția)
Poprire girant car executare silita briho briho buna ziua ..anul trecut am ajutat,impreuna cu un alt coleg de munca,un coleg cu un imprumut la un CAR,eu fiind girant ..o perioada de timp si.a platiti ratele ... (vezi toată discuția)
Girant intr-un contract de imprumut la c.a.r. razarvescan razarvescan Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa ma ajutati intr-o problema. Acum trei luni am girat un coleg de servici pentru un credit la C.A.R.-ul companiei la care ... (vezi toată discuția)