avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire girant CAR executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire girant CAR executare silita

buna ziua ..anul trecut am ajutat,impreuna cu un alt coleg de munca,un coleg cu un imprumut la un CAR,eu fiind girant ..o perioada de timp si.a platiti ratele si nu au fost probleme.. in momentul de fata,atat imprumutatul cat si celalalt coleg,si.au dat demisia iar eu am ramas singurul platitor si urmeaza sa platesc conform unei dispozitii de poprire pe salariu
vreau sa stiu daca exista vreo cale de a face contestatie pt aceasta poprire pe salariu,sau ce pot face in acest sens si daca da cum pot face asta si cu cine trebuie sa iau legatura ?
daca creditorul poate pune sechestru pe bunurile imprumutatului si in ce conditii ?
daca e normal ca,creditorul,sa faca aceasta poprire pe salariu inainte sa faca o evaluare a bunurilor imprumutatului,in conditiile in care acestea pot fi puse sub sechestru
si daca mai pot face ceva pentru a micsora aceasta poprire
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: briho , utilizator 20:27, 3 Octombrie 2015
Să nu vă supărați pe mine, dar ați ales greșit momentul în care ați pus întrebările . Ar fi trebuit să le puneți înainte de a semna contractul de garanție.

Nu are rost să faceți contestație la executare.
Dacă aveți cunoștință de bunuri ale debitorului principal, inclusiv venituri salariale, luați legătura cu executorul și indicați-le.
Pentru sumele ce vi se iau din salariu, vă puteți îndrepta împotriva celorlalți doi și să cereți obligarea fiecăruia să vă restituie căte 1/3 din sume, dacă veți plăti dvs tot debitul.
salut .. ca si bunuri,stiu ca are o masina care ar putea acoperi suma ramasa de platit.. problema e ca nu stiu daca e a lui propietate personala,si daca e,nu stiu unde as putea gasi informatii despre asta pt a putea sa i le indic executorului.
debitorul principal,am aflat ca e plecat in germania .. nu stiu daca lucreaza sau nu ca sa pot spune executorului despre veniturile lui salariale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit actele de executare silită. angajatorul a trimis adresă ... Gygyk74 Gygyk74 Am primit actele de executare silită. Angajatorul a trimis adresă executorului de acceptare și i-a trimis suma,contul și data când se vor opri banii.S-a ... (vezi toată discuția)
Recalculare poprire pensie Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I Am fost girant in 2007 la un imprumutat la o banca , care a platit ratele 3 ani fara intirziere, iar in 2010 a intocmit un act de imprumut sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)