avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actualizarea cartii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actualizarea cartii de munca

Buna seara, as dori sa stiu daca primele, diurnele si al 13-lea salariu trebuie trecute in cartea de munca. Daca da conform carei legi si daca se poate aplica retroactiv. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gianduja , utilizator 09:05, 30 Ianuarie 2009
Gianduja a scris:

Buna seara, as dori sa stiu daca primele, diurnele si al 13-lea salariu trebuie trecute in cartea de munca. Daca da conform carei legi si daca se poate aplica retroactiv. Multumesc anticipat.

Aceste venituri nu sunt fixe si nu se trec in carnetul de munca.
Gianduja a scris:

Aceste sume nu se trec in carnetul de munca. In carnetul de munca se trece retributia tarifara de încadrare şi
alte drepturi ce se includ în aceasta (sporurile la salariu, indemnizatiile de conducere)
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit anexa 6 .adeverință. nu înțeleg ce înseamnă salariul ... PETRUPOMPILIU PETRUPOMPILIU Am primit ANEXA 6 .Adeverință. Nu înțeleg ce înseamnă SALARIUL REALIZAT LUNAR ACESTA NU CORESPUNDE CU CEL DIN CARTEA DE MUNCA Mulțumesc (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre carnetul de munca si fluturasi. dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara! Din anul 1997 si pana in prezent am pastrat toti FLUTURASII. In urma verificarii acestora cu datele inscrise in CARNETUL DE MUNCA sunt diferente ... (vezi toată discuția)
Vechimea si sporul de noapte ContSters205948 ContSters205948 CARTILE de munca le tinem ptr la pensie dar dupa CODUL MUNCII vechimea si sporul de noapte trebuia trecute in cartea de munca.TREBUIA da sau nu. (vezi toată discuția)