avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit ANEXA 6 .Adeverință. Nu înțeleg ce ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit ANEXA 6 .Adeverință. Nu înțeleg ce înseamnă SALARIUL ...

Am primit ANEXA 6 .Adeverință.
Nu înțeleg ce înseamnă SALARIUL REALIZAT LUNAR
ACESTA NU CORESPUNDE CU CEL DIN CARTEA DE MUNCA
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 2 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este salariul realizat de dvs .. in carnetul de munca se trecea doar retributia tarifara de incadrare si alte drepturi ce se includ in aceasta.

salariul realizat = salariul de incadrare plus sporuri, adaosuri, indemnizatii etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea cartii de munca Gianduja Gianduja Buna seara, as dori sa stiu daca primele, diurnele si al 13-lea salariu trebuie trecute in cartea de munca. Daca da conform carei legi si daca se poate aplica ... (vezi toată discuția)
Salariu tarifar, salariu de încadrare, salariu de bază anca.miron anca.miron În contextul legislației actuale privind salarizarea personalului bugetar care sunt definițiile pentru salariul tarifar, salariul de încadrare și salariul ... (vezi toată discuția)
Vechimea si sporul de noapte ContSters205948 ContSters205948 CARTILE de munca le tinem ptr la pensie dar dupa CODUL MUNCII vechimea si sporul de noapte trebuia trecute in cartea de munca.TREBUIA da sau nu. (vezi toată discuția)