avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil marita la 85%
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil marita la 85%

Va rog sa ma ajutati! Daca am nascut in luna august 2012, din ce luna beneficiez de indemnizatie marita la 85%? Mentionez ca am primit prin posta decizia de acordare a indemnizatiei in 05.11.2012 si era calculata cu procent de 75%, iar in lege eu nu am gasit exact de cand se aplica modificarea! Astept un raspuns sa stiu daca fac contestatie la decizie! X-(
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2012
manearoxy, utilizator
Cel mai recent răspuns: eduardon , utilizator 17:00, 21 Noiembrie 2012
1. Pentru a rezolva problema cuantumului indemnizatiei pe primele 3 luni si pentru aceea pe luna octombrie 2012 trebuie sa cereti lamuriri la Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), cea care aproba si plateste indemnizatia pentru CCC.

2. - Nu inteleg de ce ati asteptat din februarie si pana acum si nu ati intrebat.
- Trebuia sa primiti acasa, de la AJPIS, un exemplar din decizia de aprobare a indemnizatiei pentru CCC in care sunt specificate cuantumul indemnizatiei si data cu care se aproba aceasta.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil alinadrapa alinadrapa buna ziua, cine poate sa ma lamureasca si pe mine???? Am depus cererea de alocatie a copilului si cererea de indemnizatie de crestere in aceeasi data (25 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alinaserban84 alinaserban84 Buna ziua! Am doua probleme legate de indemnizatia crestere copil: 1. Am primit instiintare de la DPIJ ca in 3 luni ale anului 2010 (aprilie - iunie) am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie 85% floribudala floribudala Am intrat in CCC incepand cu 1 septembrie 2012 #-o; mai am vreo sansa sa beneficiez si eu de marirea indemnizatiei de la 75 la 85%? (vezi toată discuția)