avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avantaje pentru firmele care angajaza someri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avantaje pentru firmele care angajaza someri

Buna ziua,
Stiu ca existau niste scutiri pentru angajatori daca anagajaza persoane care sunt somere. Mai sunt avantajele respective? Care sunt?
Pe langa asta stiu ca existau si avantaje pentru somerii care se muta dintr-o localitate in alta pentru a-si schimba locul de munca daca firma la carea au lucrat desfiinteaz postul pe care el lucra. Speta: " O firma se desfiinteaza. Ea e in Timis noul loc de munca este in jud. Valcea. Viitorul angajat are domiciliu in Valcea. Se considera ca se relocheaza?"
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 08:44, 7 Noiembrie 2012
Pe site-ul ANOFM puteti consulta acele beneficii: [ link extern ]
si aici: [ link extern ] .

Pentru prima de incadrare si/sau instalare consultati: [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2012
Dragos Stefan, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de incadrare si prima de instalare Bora Irina Bora Irina Buna ziua. As avea nevoie de o lamurire: la data intrarii in somaj o persoana avea domiciliul in localitatea Petrosani, jud Hunedoara:frantic:. Dupa 2 luni ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare stegaru vasile stegaru vasile Buna. O intrebare legat de legea 74-76/2002. Am fost somer îndemnizat pana in Ianuarie 2017, la Lugoj,Timis. M -am angajat ,norma intreaga,in Campeni ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti absolvent gbrlcostache gbrlcostache O studenta a lucrat timp de 6 luni de zile part time,in anul II de fac. In anul III a lucrat timp de 3 luni, full time.Deci,pe perioada facultatii a lucrat 9 ... (vezi toată discuția)