avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROCES
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROCES

DACA SUNT CHEMAT LA JUDECATORIE CA MARTOR LA UN FURT SI NU MA PREZINT CE SE INTAMPLA SUNT AMENDAT?
Cel mai recent răspuns: ionny-ionela , utilizator 13:08, 7 Noiembrie 2012
Presedintele poate dispune aducerea dvs cu mandat, adica insotit de politie.
in urma cu ceva timp in scara blocului unei vecine ia furat un hot lantu intamplarea face ca in momentul cand hotu a fugit de la locul faptei sotul meu venea de la magazin si a strigat vecina iar sotul la urmarit fugit dupa el dar in cele din urma ia perdut urma a dat declarati si acum a primit citatie sa se prezinte la zudecatorie in calitate de martor.daca sotu lucreaza si nu poate sa se invoiasca si nu se prezint ce se intampla
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie raduta raduta buna ziua lucrez la o firma de paza si in urma cu aprox un an am prins un hot mai precis pe colegul lui pentru ca erau doi cel care a furat a reusit sa scape ... (vezi toată discuția)
Mare belea :( Mundrucz Mundrucz Mare belea :( Buna ziua, Ieri am facut o mare prostie. Fiind intr un magazin Carrefour din orasul in care stau, am sustras o sticla de whiskey in valoare ... (vezi toată discuția)
Hoț bătut de păgubaș. lovire sau tâlhărie? robomax robomax daca am prins un hot la furat,l am batut i am luat scula cu care fura si adidasii,poate fi considerat talharie daca eu am retinut scula aia ca proba pentru ... (vezi toată discuția)