avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport zilnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport zilnic

Buna.

Dintr-o neglijenta s-a deteriorat raportul zilnic scos de casa de marcat pe o anume zi. #-o

In aceasta situatie, putem scoate un nou raport zilnic pe ziua respectiva?

Va multumesc. :sorry:
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 13:00, 11 Noiembrie 2012
Nu aveti dublura pe cealalta rola care ramane la dumneavoastra? Faceti de acolo o copie si gata.
Multumesc foarte mult pentru promptitudinea raspunsului.

Avem a doua rola, multumesc pentru solutia propusa. Dar ma simt nevoita sa intreb, este ok asa? In caz de vreun control nu riscam o amenda?

Am putea sa scoatem raportul zilnic din nou pentru acea zi?

Multumesc inca odata.
Nu il puteti scoate, acesta poate si scos numai de personalul autorizat care asigura asistenta tehnica a casei de marcat fiscale. Insa la sfarsitul lunii aveti grija sa scoateti raportul lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare bon fiscal musyhany musyhany buna,am si eu o problema.daca se anuleaza bonul fiscal,firma la care lucrez isi poate da seama de acest lucru? (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale alinacristinagliga alinacristinagliga Cum inregistrati bonurile fiscale de valoare pana in 100 ron? (vezi toată discuția)
Raport z taxi fionut fionut Buna ziua, pfa taxi in sistem real,nu am raport z la mai multe zile ce inregistrez in raport incasari?se poate inregistra ziua respectiva din raportul de la ... (vezi toată discuția)